Wednesday, November 14, 2012

Suomalaisäiti osti 18-vuotiaalle tyttärelleen silikonit: "Niistä on apua uralle!"

Tallinna-ohjelman tv-kasvo Marianne Kallio sai äidiltään 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi silikonit, jotta pärjäisi paremmin kauneuskilpailuissa.
Missiksi haluava Marianne Kallio on yksi TV5-kanavan ensi viikolla alkavan Tallinna-ohjelman tv-kasvoista. Marianne on kauneuskisojen voitoista haaveileva nuori nainen, joka hankki itselleen silikonit Tiina Jylhän klinikalla Tallinnassa täytettyään 18 vuotta.






Silikonit ovat lahja hänen omalta äidiltään, Hannele Kalliolta. Äiti haluaa tukea tytärtään tämän kauneuskilpailu-uralla.

- Uskon todella, että silikoneista on Mariannelle apua, äiti kertoo IS:lle.

- Kauneusala on todella kova, ja todella monella on silikonit. Pärjätäkseen alalla ja kauneuskilpailuissa kaikki joutuvat pitämään ulkonäköään yllä ja kiinnittämään ihan eri tavalla huomiota ulkonäköön. Silikonit ovat työn kannalta tärkeät, äiti uskoo.

3500 euron arvoiset silikonirinnat äiti maksaa osamaksuina. Vaikka summa onkin suuri, äiti halusi tukea tytärtään tämän haaveissa.

- Marianne on hyvin järkevä ikäisekseen ja hänelle oli hyvät perusteet. Jos hän haluaa pärjätä kisoissa, silikonit kannattaa hankkia
mahdollisimman nuorena. Hän olisi hankkinut ne joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin, äiti uskoo.

Miss Suomi -kisoihin ei silikoneja sallita, mutta se ei äitiä huoleta.

- Ne eivät ole kaikille se juttu. Silikonit avaavat myös sellaisia ovia, joissa ne sallitaan, kuten Miss Bikini- ja Miss Helsinki -kisat ja tärkeät lehtikuvaukset, äiti sanoo.

Marianne on jo ennen silikonien laittamista osallistunut useisiin kauneuskilpailuihin.

- Olin tämänvuotisissa Miss Globe -kisoissa median suosikki ja olen myös vuoden 2012 Festarimissi. Lisäksi teen töitä kehätyttöä ja olen poseerannut Jouni Hynysen kirjan kannessa, Marianne luettelee.

- Laitoin silikonit ihan itseni takia, sillä olen halunnut ne jo teinistä saakka. Kauneuskisoissa täytyy näyttää hyvältä ja työn kannalta se on plussaa, Marianne uskoo.

Mariannen poikaystävällä sen sijaan oli asiassa hieman sulattelemista, kun Marianne palasi kotiin 3,45 desilitran silikonitäytteillä.

- Poikaystävä kyseli aluksi, että mitäs nyt niin kuin tapahtuu, mutta kyllä hän on pikku hiljaa alkanut niihin tottua, Marianne sanoo.

Hän ei pidä itseään liian nuorena silikonirintoihin, vaikkei tunnekaan muita omanikäisiään, jotka olisivat ne hankkineet.

- Olen ollut tosi tyytyväinen koko juttuun. Arvet paranivat tosi nopeasti ja olen saanut myönteistä palautetta rinnoistani. Halusin isommat tissit, ja nyt ne ovat sopivan terhakkaat.

Tallinna TV5-kanavalla 9.10. alkaen kello 20.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288504906812.html

No comments:

Post a Comment